Kowall

Pracownicy

EXECUTIVE CHEF

Artur Moroz

restaurator, absolwent SGGW (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji), trzy lata pracował w londyńskich restauracjach.  W wieku 23 lat został najmłodszym szefem kuchni restauracji „Dom Restauracyjny Gessler” w Warszawie. Od 12 lat jest właścicielem restauracji "Bulaj" w Sopocie. Zobacz więcej →

HEAD CHEF

Piotr Prokopiuk

Gotujący z pasją od 18 lat, specjalizujący się w kuchni włoskiej; 3 letnia praktyka we Włoszech. Pracujący w kilku renomowanych restauracjach trójmiejskich. Osiągnięcie zespołowe - I miejsce w kategorii Danie główne w konkursie Wine & Food Noble Night. Pochodzący z Gdańska. Ojciec dwóch synów. Zainteresowania - uczestnik i laureat kilku konkursów Carving – Art.

HEAD CHEF

Marek Rogalski

Absolwent Technikum gastronomicznego oraz Wyższej szkoły turystyki i hotelarstwa. Pasjonat kuchni polskiej i europejskiej. Tworzy przepisy autorskiej kuchni. Eksperymentuje i wzbogaca kuchnie własnymi pomysłami. Uczestnik programu telewizyjnego „Top Chef”. Najchętniej gotuje dla żony Kasi i małej córki Oliwki. Jedyne czego nie trawi to steka well done.

Pozostali pracownicy

  • Julia Marczewska - manager
  • Daniel Kotowicz - manager
  • Aleksandra Komorowska - kelnerka
 

Trafisz do nas łatwiej niż myślisz

Szczegóły

Zgrany zespół to udana restauracja

Szczegóły